PREMIS ALIMENTACIÓ | 27/12/2011  RuralCat/DAAM

Marc Rodella rep el Premi al millor jove artesà innovador

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) ha concedit el Premi al millor jove artesà alimentari innovador en la seva convocatòria de l'any 2011 al pastisser de Sant Celoni Marc Rodellas Fontiguell.

xocolata_cont_27122011

Amb aquest guardó s'ha distingit la seva feina en el negoci familiar de la pastisseria, que ha adaptat als temps actuals crean i recuperant diferents elaboracions. Cal destacar que l’any 2010 va ser escollit millor mestre xocolater de tot l’Estat, guanyant el trofeu Lluís Santpau de Xocolateria.

El DAAM va crear el Premi al millor jove artesà alimentari innovador amb la finalitat de fomentar les actuacions innovadores i capdavanteres que esdevinguessin pautes per a millorar la qualitat i la bona imatge dels productes artesans de Catalunya i guardonar l’esforç dels joves artesans alimentaris en la recuperació, la innovació, la diversificació, i el disseny de productes artesans. Aquesta vuitena convocatòria pública del Premi té una dotació pressupostària de 4.000 euros.