MAQUINÀRIA AGRÍCOLA | 29/12/2011  RuralCat/Fira de Mollerussa

Mollerussa prepara la 140 Fira de Sant Josep

La Fira de Sant Josep de Mollerussa celebrarà la seva 140a edició del 17 al 19 de març amb la convicció d'esdevenir un any més una cita ineludible per al professional agrícola. A més a més del parc expositiu amb les darreres novetats i tendències per al sector, el certamen ofereix un complet programa de jornades tècniques.

firasantjosep_cont_29122011

Cartell de la 140a Fira de Sant Josep. Font: Fira de Mollerussa.

Fira de Mollerussa afronta amb confiança aquesta edició després de l'èxit de l'anterior. L'any passat la Fira de Sant Josep va tancar amb un balanç de 302 expositors i 240.000 visitants, xifra que va suposar nous rècords d'assistència.

Amb una superfície ocupada de gairebé 25.000 metres quadrats, aquesta fira és avui en dia una de les trobades de referència per al professional agrícola i ramader. Els expositors estan distribuïts en diferents espais. Al recinte exterior s’ubica la maquinària agrícola i complements per a l’agricultura i la ramaderia i als pavellons firals els expositors destinats a complements per a l’agricultura i la ramaderia, entitats, alimentació i multisectorial, i s'hi afegeix també el Saló de l’Automòbil, localitzat al Recinte Piscines.

En el marc de la fira es desenvoluparà, com ja és tradicional, un ampli programa de sessions formatives, conferències, jornades tècniques i altres activitats d’interès per al professional entre les quals cal destacar la 11a Borsa Interpirenaica de Cereals. Amb la presència de professionals qualificats, aquestes trobades tracten temes d'importància i actualitat pels sectors implicats. L'any passat se'n van celebrar onze i hi van participar unes 1.500 persones.
 

Informació relacionada