FIRES | 13/04/2018  DARP/RuralCat

El DARP a l'Alimentària 2018

Enguany el Departament participa a l’edició 2018 de l’Alimentaria a través del Catalonia Food & Gastronomy HUB, un espai exclusiu creat per posar en valor els productes catalans que es podrà visitar durant tots els dies del certamen.

Un esdeveniment destacat dintre del marc de la fira, és la organització d’una jornada tècnica sobre els casos d’èxit de Grups Operatius en Bioeconomia circular que tindrà lloc dilluns 16 d’abril a l’espai The Alimentaria Hub. 

El Catalonia Food and Gastronomy HUB és un espai polivalent, de 320 m2, situat al Pavelló 3 d’Alimentaria, que oferirà una programació de més de 80 activitats que inclou degustacions, tastos, showcookings, presentacions de productes, ponències, trobades sectorials i reunions empresarials.

L’estand vol ser un punt de trobada per a importadors i productors, un aparador de la salut agroalimentària de Catalunya i un contenidor de la seva capacitat productiva, exportadora i empresarial.

L’espai estarà dividit en 4 mostradors temàtics: un de vins i caves, un de productes amb DOP/IGP, un d’embotits i formatges i, finalment, un de fine food (multiproducte). A més, hi haurà una zona de showcooking.