Millores tècniques en viticultura
El Departament d'Agricultura publica un nou dossier tècnic dedicat, aquest cop, a les millores tècniques en viticultura, on reflecteix els avenços en conducció i poda, el comportament de clons de Garnatxa negra i assaig d'aplicació d'aigua controlada.
Font: DAR
En la presentació del dossier, el director general de l'Incavi, Oriol Guevara, ens presenta la feina duta a terme per l'Agustí Villarroya al capdavant del seu equip de l'NCAVI i del DAR juntament amb cellers, viticultors i enòlegs de la geografia catalana al llarg dels últims anys.
Capítols del dossier
El dossier tècnic sobre millores tècniques en viticultura conté els següents apartats:- Conducció i poda aplicada al Chardonnay segons el destí de la producció.
- Comportament de clons de Garnatxa negra a la DO Montsant.
- Assaig d'aplicació controlada d'aigua a la Garnatxa negra en les condicions de la DO Empordà.
- Entrevista.