FORMACIÓ AGRÀRIA | 10/01/2010  RuralCat

S'obre la preinscripció de tres nous cursos de formació per Internet

A partir del dimarts 12 de gener ja pots sol·licitar la preinscripció a les noves edicions dels següents cursos: Curs per a elaborar un pla d'empresa agrari, Curs de benestar animal en explotacions porcines i Curs de benestar animal a l'escorxador.

Noia a l'ordinador

AVÍS IMPORTANT: Ja s'ha cobert el nombre de places ofertades per a les properes edicions del Curs de Benestar animal en explotacions porcines (8ª edició) i del Curs per a elaborar un pla d'empresa agrari (6ª edició), de manera que la preinscripció actual queda tancada. Informarem puntualment de l'obertura d'un nou procés d'inscripció. Perdoneu les molèsties.

La preinscripció romandrà oberta fins al 31 de gener o fins que s'exhaureixin les places disponibles. Els cursos, organitzats pel Servei de Formació Agrària, s'impartiran mitjançant Internet al portal web RuralCat.

A continuació podeu consultar les fitxes de cadascuna de les accions formatives:

Com realitzar la preinscripció

Per preinscriure's als cursos, cal estar donat d'alta a RuralCat. Si encara no ets membre, pots registrar-te omplint aquest formulari. L'alta és totalment gratuïta. Una vegada donat d'alta, hauràs de seguir aquests punts per sol·licitar el curs:
 1. Entra a la teva àrea de membre i comprova que a la teva fitxa has introduït correctament aquestes dades:
  • Adreça
  • Població
  • Codi postal
  Pots comprovar aquestes dades des del menú El meu perfil / Les meves dades / Canvi de dades personals (pestanya Dades addicionals de RuralCat). Si falta alguna dada, introdueix-la i a continuació prem el botó Guardar.
 2. Una vegada hagis comprovat la teva fitxa, obre el menú Formació / Catàleg de Cursos per Internet.
 3. Menú Formació / Catàleg de Cursos per Internet

  Menú Formació / Catàleg de Cursos per Internet

 4. Selecciona el curs al qual et vulguis inscriure i comprova que la preinscripció està oberta. Fes clic a sobre del nom del curs.
 5. A la següent pantalla fes clic a "Sol·licitar accés a la formació".
 6. Sol·licitar accés a la formació

  Sol·licitar accés a la formació

 7. Una vegada completat aquest procés, el Servei de Formació Agrària es posarà en contacte amb tu per indicar-te com has de finalitzar la inscripció.