FORMACIÓ ONLINE | 08/02/2010  RuralCat

S'obre la preinscripció pel Curs bàsic de gestió agrària

A partir del 16 de febrer i fins al proper 7 de març ja et pots preinscriure a la 8a edició del Curs bàsic de gestió agrària, organitzada pel Servei de Formació Agrària, que s'impartirà online a través de RuralCat.

Noia estudiant

AVÍS IMPORTANT Ja s'ha cobert el nombre de places ofertades per a la propera edició d'aquest curs, de manera que la preinscripció actual queda tancada. Informarem puntualment de l'obertura d'un nou procés d'inscripció. Perdoneu les molèsties.

Aquest curs s'ha dissenyat per oferir un conjunt de coneixements teòrics i pràctics que ajudi als empresaris agraris a desenvolupar de forma adequada la seva tasca directiva aplicant tècniques de gestió econòmiques i financeres que els permeti gestionar amb èxit la seva explotació. Aquesta edició del curs, amb una durada de 50 hores i un número màxim de 50 places, té un cost d'inscripció de 60 euros. Com a acreditació es lliurarà un diploma a l'alumnat que segueixi el curs amb aprofitament.

Metodologia del curs

A l'inici del curs, l'alumnat que ho desitgi i ho sol·liciti podrà assistir a una sessió presencial en la qual es presentarà el programa del curs i la metodologia per seguir-lo. Les sessions presencials inicials es realitzaran en les cinc escoles del Servei de Formació Agrària següents: Pirineu (Bellestar), Tàrrega, Manresa, Santa Coloma de Farners o Mas Bové (Constantí). Durant el curs, cada alumne/a tindrà un/a tutor/a que farà el seu seguiment individual, i l'orientarà en el seu aprenentatge i li resoldrà els dubtes i dificultats que sorgeixin. El canal de comunicació amb el/la tutor/a serà el correu electrònic.

Com realitzar la preinscripció

ATENCIÓ: La preinscripció a aquest curs es farà mitjançant l'enviament d'un formulari per e-mail, si us plau llegeix les següents instruccions.
  1. Per preinscriure's als cursos, cal estar donat d'alta a RuralCat.
  2. A continuació has de descarregar el formulari de preinscripció en word que trobaràs a l'apartat Notícies de la Intranet, omplir les dades que se't demanen i enviar-lo per correu electrònic a l'adreça aecacon.dar@gencat.cat.