L'IRTA i Mercabarna col·laboraran en la recerca agroalimentària
El director general de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), Josep Maria Monfort i la directora general de Mercabarna, Montserrat Gil de Bernabé, han signat un conveni marc de col·laboració en els àmbits de la R+D, la transferència de tecnologia i la capacitació tècnica.
Montserrat Gil de Bernabé i Josep MªMonfort en el moment de la signatura. Font: DAR
L'acord entre ambdues institucions preveu promoure i impulsar la recerca agroalimentària en els sectors de les fruites i verdures, carns, peix i marisc. En concret es pretén fomentar la recerca en aspectes de la innovació tecnològica en la transformació, conservació, envasatge i vida comercial i desenvolupament de productes de quarta i cinquena gamma. Per poder portar a terme aquests objectius, l'IRTA disposarà d'una oficina a Mercabarna per tal de:
- Donar assessorament a les empreses sobre tot el que envolta a l'àmbit de la R+D+I agroalimentària.
- Transferir a les empreses els resultats obtinguts.
- Realitzar, conjuntament amb l'àrea de Formació de Mercabarna, accions formatives i/o jornades d'innovació tecnològica, dirigides a les empreses de la Unitat Alimentària de Mercabarna.
Informació relacionada
- ENTREVISTA AMB MONTSERRAT GIL DE BERNABÉ "Mercabarna és una ciutat on hi ha activitat les 24 hores del dia"
- PROJECTES AMPLIACIÓ L'Escorxador de Mercabarna creixerà en 2.000 m2
- NOVA SEU S'inaugura el nou Mercabarna-flor
- NOVA SEU S'inaugura el nou Mercabarna-flor
- INNOVACIÓ ALIMENTÀRIA L'IRTA i la Fundació Alícia uneixen forces en el projecte CENIT FUTURAL
- Mercabarna
- IRTA