PREMIS | 25/04/2018  Ruralcat

Nous reconeixements a l'oli produït pels alumnes de l'Escola Agrària de Gandesa

Nou èxit de l'oli de varietat Arbequina i l'oli de varietat Empeltre, produïts pels alumnes de l’escola Agrària de Gandesa, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, dintre del Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) Olis d'Oliva i Vins.

Aquets premis es van atorgar dins del marc del IV Tast d’Oli de la XXXI Feria de l’oli i l’oliver de Calaceit (Terol), celebrat els dies 21 i 22 d’abril, on els alumnes de l’Escola es van endur dos guardons:

-Tercer premi en els olis de la varietat Arbequina
-Tercer premi en els olis de la varietat Empeltre

Aquest concurs valora olis de les DOP Aceite del Bajo Aragón i DOP Terra Alta i és el més antic dels que se celebren a l’Estat espanyol, i compta amb un reconegut prestigi. 

Per altra banda l’Escola va disposar d’un estand durant tot el cap de setmana, on es van poder degustar els olis i oferir als visitants l’oferta formativa de l’Escola, el públic d’aquesta Fira engloba la Terra Alta i la comarca del Matarranya.

El més llegit

L’Oficina de l’Oli publica els primers perfils sensorials d’olis d’aquest any

Jornades tècniques de l’11 al 17 de novembre

El Govern aprova ajuts a promoure l’activitat econòmica a les zones rurals