Nous reconeixements a l'oli produït pels alumnes de l'Escola Agrària de Gandesa
Nou èxit de l'oli de varietat Arbequina i l'oli de varietat Empeltre, produïts pels alumnes de l’escola Agrària de Gandesa, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, dintre del Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) Olis d'Oliva i Vins.
Aquets premis es van atorgar dins del marc del IV Tast d’Oli de la XXXI Feria de l’oli i l’oliver de Calaceit (Terol), celebrat els dies 21 i 22 d’abril, on els alumnes de l’Escola es van endur dos guardons:
-Tercer premi en els olis de la varietat Arbequina
-Tercer premi en els olis de la varietat Empeltre
Aquest concurs valora olis de les DOP Aceite del Bajo Aragón i DOP Terra Alta i és el més antic dels que se celebren a l’Estat espanyol, i compta amb un reconegut prestigi.
Per altra banda l’Escola va disposar d’un estand durant tot el cap de setmana, on es van poder degustar els olis i oferir als visitants l’oferta formativa de l’Escola, el públic d’aquesta Fira engloba la Terra Alta i la comarca del Matarranya.