FORMACIÓ ONLINE | 01/03/2010  Ruralcat

S'obren tres noves preinscripcions de cursos

Des de l'1 de març i fins el proper 14 de març, ja et pots preinscriure a tres noves edicions dels cursos per Internet que ofereix el Servei de Formació Agrària a través de RuralCat. Aquests cursos són: Bàsic de reg, Benestar animal durant el transport i Iniciació a Excel.

 

Bàsic de reg

Durant el curs, cada alumne/a tindrà un/a tutor/a que farà el seu seguiment individual, i l’orientarà en el seu aprenentatge i li resoldrà els dubtes i dificultats que sorgeixin. El canal de comunicació amb el/la tutor/a serà el correu electrònic.
A l’acabament del curs, l’alumnat haurà d’assistir a la visita tècnica d’una instal·lació de reg
El curs, amb una durada de 50 hores i un màxim de 25 places , començarà el 16 d'abril i finalitzarà el 18 de juny

Benestar animal durant el transport

Aquest curs s’ha dissenyat per oferir una formació general i específica sobre benestar animal als transportistes, conductors i/o cuidadors dels animals durant el transport.
La superació del curs permet, a més, obtenir l’acreditació com a responsable del benestar dels animals durant el transport que exigeix la normativa vigent.
El curs començarà el 13 d'abril i finalitzarà el 21 de maig, amb una duració de 20 hores i un màxim de 50 places.

 

Iniciació a Excel

L'objectiu principal és introduir-se en el funcionament del programa Excel (versió Office 2002) i valorar les seves aplicacions pràctiques en l'àmbit laboral, domèstic, etc...
El curs, amb una durada de 20 hores i un màxim de 25 places, començarà el 13 d'abril i finalitzarà el 21 de maig
 

Com realitzar les preinscripcions

ATENCIÓ: Les preinscripcions a aquests cursos es farà mitjançant l'enviament d'un formulari per e-mail, si us plau llegeix les següents instruccions.
1.       Per preinscriure's als cursos, cal estar donat d’alta a RuralCat.
2.       A continuació has de descarregar el formulari de preinscripció en word que trobaràs a l'apartat Notícies de la Intranet, omplir les dades que se't demanen i enviar-lo per correu electrònic a l'adreça aecacon.dar@gencat.cat.