L'IRTA i la Fundació Alícia treballaran en la recerca gastronòmica i culinària
El director general de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), Josep Maria Monfort, i el director de la Fundació Alícia, Alimentació i Ciència, Toni Massanés, han signat un conveni de col·laboració entre ambdues institucions per cooperar i treballar conjuntament en la recerca culinària i gastronòmica.
Logotip de la Fundació Alícia.
Amb aquest conveni, l’IRTA i la Fundació Alícia, Alimentació i Ciència a més de treballar plegats en projectes de recerca, aplegaran esforços per organitzar jornades tècniques en diverses temàtiques culinàries i gastronòmiques, col·laborar conjuntament en publicacions científiques i difondre entre la societat la ciència gastronòmica.
La Fundació Alícia, Alimentació i Ciència, és un centre de recerca dedicat a la innovació tecnològica en la cuina i a la difusió del patrimoni agroalimentari i gastronòmic, amb vocació social i oberta al públic per promoure la bona alimentació. També dona serveis de recerca gastronòmica i científica per generar coneixement sobre la cuina (noves tècniques i productes, optimització dels processos tradicionals, etc.) i aconseguir hàbits i solucions culinàries en benefici de la població.