R+D+I | 08/03/2012  RuralCat/IRTA

Convocatòria al Premi Europeu de transferència de tecnologia en processament alimentari

La xarxa HighTech Europe convoca el Premi Europeu de transferència de tecnologia en processament alimentari (European Food Processing Implementation Award). La segona edició d'aquest certamen està orientada a totes les empreses que hagin participat conjuntament amb departaments o centres de R + D en algun cas d'èxit implementat durant els tres últims anys, en el camp de la innovació en processament d'aliments (inclou també innovacions en envasat) i la transferència de tecnologia. El període per presentar candidatures estarà obert entre el proper 15 de març i el 15 de juny del 2012.

 El premi es lliurarà durant la conferència anual de EFFoST, que se celebrarà a Montpeller entre el 20 i el 23 de novembre de 2012.

 
Entre els beneficis associats a la proposta guanyadora es troben: despeses pagades per assistir a la cerimònia de lliurament, presentació de la innovació tecnològica davant l'audiència d'EFFoST i un total de 2.500 euros per a promoció i / o divulgació d'aquesta innovació. Els candidats interessats poden contactar amb Sergi Costa (sergi.costa @ irta.cat; T. 972 630052 - ext. 1477).
 
 

Informació relacionada