25 D'OCTUBRE | 09/10/2007  Ruralcat

Situació del Registre de Productes fitosanitaris en conreus hortícoles i fruiters. Alternatives

El 25 d'octubre, l'Oficina Comarcal del DAR al Baix Llobregat i el Servei de Sanitat Vegetal organitzen una jornada tècnica sobre el la situació i alternatives del registre de productes fitosanitaris en conreus hortícoles i fruiters, que tindrà lloc al Parc Agrari del Baix Llobregat.

Productes d'horta

Font: DAR

Aquesta jornada pretén aprofundir en la situació actual del Registre de productes fitosanitaris, donada la preocupació dels horticultors i fructicultors per la possible situació d'indefensió sanitària que planteja en determinats conreus. El Registre servirà per donar a conèixer les alternatives de control sanitari i avaluar les vertaderes possibilitats que ofereix i assegurar-ne la viabilitat productiva dels conreus. La seva importància ha crescut a conseqüència de l'actualització en la inscripció de productes fitonsanitaris que ha portat, en alguns casos, a la seva retirada del mercat o prohibició.

Podeu tramitar la vostra inscripció a aquesta jornada tècnica a Jornades del PATT fins dos dies abans de la seva celebració.

L¿organització preveu que l¿inici de la jornada sigui a les 18.00 hores i finalitzi a les 21.00 hores. Per a més informació, podeu adreçar-vos a:

Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural
Oficina Comarcal del Baix Llobregat
C/ Lluís Pasqual Roca 6-8, 1r
08830 Sant Boi de Llobregat
Tel. 936400882
abdllobregat.darp@gencat.net

Servei de Sanitat Vegetal
Avinguda Meridiana, 38
08018 Barcelona
Tel. 934092090
ssv.daam@gencat.cat