CAMPUS EMPRESARIAL AGRARI | 13/06/2018  Ruralcat

El Campus Empresarial Agrari estrena nou espai web a RuralCat

Les 14 escoles agràries del DARP treballen de forma conjunta en el Campus Empresarial Agrari per oferir una àmplia gamma de cursos i jornades de temàtica empresarial, tant a distància com en format presencial o semipresencial.

Infografia: Les 14 escoles agràries del DARP treballen de forma conjunta en el Campus Empresarial Agrari. Font: DARP

Infografia: Les 14 escoles agràries del DARP treballen de forma conjunta en el Campus Empresarial Agrari. Font: DARP

El Campus Empresarial Agrari, impulsat pel Departament d’Agricultura, és l'espai públic de referència per a la formació en gestió empresarial del sector agroalimentari de Catalunya

Ha desenvolupat un model formatiu innovador amb una gran flexibilitat, modular, escalable i amb diferents itineraris que permet ajustar la formació a la realitat empresarial i les necessitats individuals de cadascú. També aposta per activar els intercanvis entre empresaris i integrar l’aprenentatge informal. Això el converteix en referència per a tot tipus de públic, des d’estudiants de FP a empresaris, emprenedors o personal de cooperatives i entitats del sector. A més permet triar el millor tipus de formació segons convingui: presencial, semi presencial o a distància.

El Campus Empresarial Agrari a RuralCat

A partir d’ara, els interessats poden trobar tota la informació a l’espai web de RuralCat, que facilita la cerca de cursos, seminaris i jornades per dates, temàtiques i zona geogràfica. També ofereix cursos de formació en obert (d’accés lliure per a usuaris del portal), un apartat de documentació sobre temes relacionats amb la gestió empresarial agrària i notícies i butlletins informatius. A més, allotja la Comunitat virtual per al professorat de les escoles agràries amb recursos per a la docència.

Oferta formativa 

El Campus Empresarial Agrari compta amb els recursos del Servei de Formació i les 14 escoles agràries del DARP. A més coordinarà activitats amb el conjunt dels agents que treballen en aquest camp al territori: CAT emprèn, escoles de negocis, universitats i organitzacions empresarials.

Ofereix una cinquantena de cursos en tots els àmbits de la gestió empresarial:

-Planificació: estratègia, plans d’empresa, millora de processos, qualitat...
-Administració: comptabilitat, costos, finançament, assegurances, recursos humans...
-Normativa: legislació, fiscalitat, contractació, associacionisme...
-Comercialització: màrqueting, tècniques de venda, exportació...
-Habilitats: negociació, lideratge, comunicació, creativitat...

Per més informació podeu adreçar-vos a:

campusempresarialagrari@gencat.cat 
Escola Agrària de Tàrrega
Avinguda de Tarragona, s/n P
25300 Tàrrega 
Telèfons: 973310715 – 973310350