FORMACIÓ I TRANSFERÈNCIA | 21/03/2012  RuralCat/DAAM

Mig centenar de persones assisteixen al seminari sobre reg en cítrics

El passat dia 8 de març va tenir lloc a l'Escola de Capacitació Agrària (ECA) d'Amposta el seminari tècnic "Estratègies de reg en cítrics", organitzat juntament amb l'Oficina del Regant, l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries i dues empreses relacionades amb la tecnologia i l'assessorament.

Imatge dels assistents al seminari. Font: DAAM.

 L’objectiu d’aquest seminari era donar a conèixer la importància de les estratègies en la programació de regs en cítrics per a millorar l’eficiència, així com actualitzar els coneixements sobre les eines existents per prendre les millors decisions estratègies i tàctiques.

El ponent Joaquim Pastor va exposar la situació actual del reg al sector dels cítrics. Els tècnics de les empreses LAB Ferrer i SAF van exposar les novetats tecnològiques i les estratègies d’assessorament en el reg. 
 
Tant mateix, des de l’Oficina del Regant es va presentar l’Eina de Recomanacions de reg de RuralCat i les millores per la propera campanya.
 
La valoració dels aproximadament 50 assistents va ser molt bona i van sorgir aspectes per a properes col·laboracions en la demarcació de les Terres de l’Ebre.