XVIII FIRA ALIMENTÀRIA | 04/03/2010  ALIMENTÀRIA 2010

Alimentària 2010 escalfa motors per esdevenir un autèntic centre de negocis per al sector

El Saló Internacional de l´Alimentació i Begudes acollirà, del 22 al 26 de març, l´edició més internacional d´Alimentària i concentra tota la seva oferta comercial i les seves activitats en un únic emplaçament, el modern recinte Gran Via.

 

Aquesta fira és la més important d’Espanya i una de les principals en l’àmbit internacional i aposta per la seva reeixida i pionera estructura sectorial, que divideix l’oferta expositiva en 13 salons per família de productes. A més, enguany torna amb un nodrit programa d’activitats d’innovació i investigació. Es calcula que el 85 per cent de la indústria de l’alimentació espanyola hi serà present, en els prop de 94.500 metres quadrats dedicats a l’exposició i activitats complementàries.
 
L´edició d´enguany preveu congregar 4.000 empreses líders en la fabricació i distribució d’aliments i begudes, i espera la participació de prop de 130.000 compradors professionals procedents de més de 155 països.
 

Varietat d'activitats

El programa d’activitats paral·leles a l’exposició és extens, des de congressos i activitats científiques on s´avançaran les tendències del sector, fins a noves oportunitats de mercat i negoci. També hi haurà activitats lúdiques i formatives de la mà dels millors experts en cada tema. D´altra banda, Alimentària 2010 comptarà amb el VIII Fòrum Internacional de l’Alimentació, i el VIII Congrés de la Dieta Mediterrània.

 

Informació relacionada