GASTRONOMIA | 30/03/2012  AlimenCat

"elBulli: Cooking in Progress" arriba als cinemes

La pel·lícula documental "elBulli: Cooking in Progress", dirigida per l'alemany Gereon Wetzel, arriba el 30 de març als cinemes espanyols. El film mostra com era el procés creatiu del qual eixien els menús del que va ser escollit cinc vegades com a millor restaurant del món.

 El documental ensenya al públic el que van enregistrar les càmeres durant  els sis mesos que el restaurant de Cala Montjoi restava tancat i el seu equip es concentrava en l'experimentació i el desenvolupament de nous plats per a la següent temporada.

 
Abans d'arribar als cinemes espanyols, "elBulli: Cooking in Progress" s'ha estrenat als Estats Units, Japó, Alemanya i altres països europeus, a més de mostrar-se en la secció Cinema i Gastronomia del Festival de Sant Sebastià.
 
 
El passat 30 de juliol Adrià va clausurar el seu famós restaurant per remodelar les seves instal·lacions i convertir-lo en El Builli Foundation, que espera obrir les seves portes el 2014, i és el projecte al que està els seus esforços.