El centenari de l'ESAB ofereix una jornada sobre la indústria agroalimentària
En el marc dels actes per commemorar el centenari de l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona (ESAB), el Clúster Agro@limentari de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i l'ESAB, organitzen una trobada al voltant de la indústria agroalimentària el proper 17 d'abril. La trobada forma part de les iniciatives de la UPC per fomentar i promoure la col·laboració entre universitats i empreses i proposar solucions tecnològiques que contribueixin a augmentar el lideratge i la competitivitat del sector.
Logotip del centenari de l'ESAB. Font: UPC.
L'acte comptarà amb la presència de Joan Font i Fabregó, president i director General de Bon Preu SAU, que impartirà una conferència amb el títol “La distribució alimentària com a motor d'innovació en la indústria de la tecnologia d’aliments".
Posteriorment tindrà lloc la taula rodona “Estratègies per a la innovació i el desenvolupament de productes a les empreses agroalimentàries” que comptarà amb la intervenció de Jaume Sió, sotsdirector general de Transferència i Innovació Agroalimentària, Elena Vela, responsable de I+D de Danone a Barcelona, Carles Nin, responsable d'I+D+I de Panrico Donuts, Xavier Mestres, director general d'investigació i recerca culinària i Miquel Ángel Urban, responsable de qualitat del Grup Vichy Catalan.
L’acte tindrà lloc el dia 17 d’abril a les 18:00 hores a la Sala de Graus de l’ESAB, al Campus del Baix Llobregat UPC, a Castelldefels. Per assistir-hi cal confirmar assistència a infoclusteragroalimentari@upc.edu , o trucant al telèfon 935 521 114.