FIRES I SALONS | 23/04/2012  RuralCat

El DAAM serà a la Saló Internacional de l'Agricultura del Marroc

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DAAM) serà present al Saló Internacional de l'Agricultura del Marroc. La fira tindrà lloc a la ciutat marroquina de Mequínez entre el 25 i el 29 d'abril i el DAAM hi presentarà el portal RuralCat.

Font: SIAM.

Logotip del Saló Internacional d'Agricultura del Marroc. Font: SIAM.

La fira se celebra en una zona de gran producció de raïm i olives, per això es considera una oportunitat per les empreses catalanes i espanyoles d'equipament agrícola, vinícola i oleícola en general. Es tracta d'un certamen de particular importància ja que cal tenir en compte que el sector agrícola és el principal motor de desenvolupament de l'economia marroquina. 

Aquesta és la setena edició del Saló Internacional de l'Agricultura del Marroc que té una superfície de 70.000 metres quadrats i espera rebre 700.000 visitants que podran visitar els 850 expositors, 200 dels quals són estrangers i provenen de 40 països diferents. Durant aquests cinc dies se celebraran exposicions temàtiques, conferències, concursos d'animals, d'olis, tallers de treball i altres animacions.