FORMACIÓ I TRANSFERÈNCIA | 25/04/2012  RuralCat/DAAM

El centenari de l'ESAB acollirà la presentació de l'e-book dels Dossiers Tècnics

La Direcció general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural presenta el proper dimecres 2 de maig l'e-book del número 26 fins al 50 del Dossier Tècnic. La presentació tindrà lloc en el marc de les activitats programades en el centenari de l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona (ESAB). La jornada es realitzarà en el Campus Baix Llobregat de la UPC (Parc Mediterrani de la Tecnologia) a Castelldefels.

jtcastelldefels

Imatge de les portades dels Dossiers Tècnics. Font: DAAM.

Els Dossiers Tècnics són una col·lecció de documents de divulgació tècnica, d’aparició regular, on diferents tècnics i especialistes posen a l’abast dels agricultors i el públic en general les darrers aportacions i resultats del coneixement tècnic en un àmbit monogràfic concret. S’elaboren amb voluntat divulgativa, però es guien per una política de qualitat i rigor en l’elaboració dels continguts, així com d’actualitat i vigència en l’elecció i programació dels temes que es tracten.

La transmissió del coneixement, un dels objectius de a Direcció General, apareix un cop més en el moll d’una activitat institucional conformant l’agenda agrària pública del nostre país. Així doncs, talent i innovació seran els dos eixos dels actes del centenari de l'ESAB. Així doncs, aquest serà el fil conductor d’una reflexió estratègica que porta des del coneixement al talent i del talent al coneixement productiu.

Participaran en la presentació Lourdes Reig, directora de l’ESAB, que farà la presentació de la jornada, Francesc Casañas, professor del Departament d'Enginyeria Alimentària i Biotecnologia (DEAB) i director científic de la Fundació Miquel Agustí, Jaume Sió, subdirector general de Transferència i Innovació Agroalimentària i Joan Majó, comissionat per a la Formació Permanent de la Universitat Politècnica de Catalunya. Clourà l’acte Domènec Vila, director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries.