FIRES I SALONS | 03/05/2012  RuralCat

RuralCat al Saló Internacional de l'Agricultura del Marroc

RuralCat va protagonitzar una sessió informativa al Saló Internacional de l'Agricultura del Marroc (SIAM), celebrat del 25 al 29 d'abril, a la ciutat marroquina de Meknès. Amb més de 850 expositors i uns 700.000 visitants de diferents nacionalitats, el SIAM és el certamen més important de l'àmbit agrícola de la regió del Magrib, on aquest sector és el principal motor econòmic.

Un moment de la presentació. Font: RuralCat

RuralCat es presenta un cop més com a exemple de portal dinàmic que té com a objectius principals motivar el món rural i agroalimentari en la utilització de les noves tecnologies, fer créixer el sector professionalitzant, formant i informant les persones vinculades aquest entorn, impulsar la difusió del coneixement i orientar els usuaris d'acord als seus interessos i necessitats comunes.

Des dels seus inicis RuralCat és pionera a Espanya i Catalunya i ha iniciat l'any del seu desè aniversari amb més de 17.000 usuaris registrats. Com a mitjà de transmissió de coneixement en l'àmbit agrari català ha estat reconegut en diferents ocasions. Va ser seleccionat pel Ministeri d'Agricultura com a model per a la conferència internacional oferta durant la cerimònia del 50 aniversari de l'Organització per la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics (OCDE). Així mateix, el portal també figura com la primera de les 25 iniciatives del llibre Innovació en l'Administració de la Generalitat.