VITICULTURA | 11/05/2012  RuralCat/DOTA

DOTA celebra els 30 anys amb una mostra de vins a Barcelona

"Vine a treure-hi el nas!" és l'eslògan de la primera mostra de vins que celebrarà el Consell Regulador DO Terra Alta a la ciutat de Barcelona per celebrar els seu 30e aniversari.

Detall del cartell promocional de la mostra. Font: DOTA

 L'any 1982 la Denominació d'Origen Terra Altra va rebre el reconeixement públic com a tal. Ara el Consell Regulador vol donar-la a conèixer i desmitificar el perfil dels vins que tradicionalment s’havien elaborat a la comarca, denominats com “de Gandesa” o “de Batea”, doncs l’expressió actual dels vins protegits per la DOTA –menys rústica i més refinada, però igual d’autèntica– és molt diferent a la que alguns encara conserven en el seu imaginari. 

Es per això que, en un ajust estratègic i de promoció a peu de territori, vol tenir-hi una major projecció a través d’algun esdeveniment destacat a les ciutats de Gandesa (seu del Consell Regulador i escenari de la consolidada Festa del Vi), Tortosa i Barcelona.
 
"DOTA al Born" és una mostra oberta a tothom, programada el dissabte 12 de maig, al Pla de Palau de Barcelona, en la que s'oferirà durant tot el dia la degustació de més de cent vins de la mà d’una vintena de cellers.
 

Informació relacionada