PREMIS | 23/07/2018  Ruralcat

Convocats els Premis d’Excel·lència a la Innovació per a Dones Rurals 2018

Aquests premis, que atorga la Direcció General de Desenvolupament Rural i Política Forestal del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació des de 2010, volen visibilitzar i posar en valor l’essencial tasca que realitzen les dones en el medi rural.

La IX edició dels Premis d’Excel·lència a la Innovació per a Dones Rurals vol distingir projectes originals i innovadors realitzats per dones del món rural i actuacions que reconeguin el treball i el paper de les dones en el medi rural.

El premi consta de quatre categories:

•         “Excel·lència a la innovació a l’activitat agrària” amb un màxim de 4 guardons.
•         “Excel·lència a la innovació en diversificació de l’activitat econòmica en el medi rural” amb un màxim de quatre guardons.  
•         “Excel·lència a la comunicació” amb un guardó 
•         “Premi Extraordinari d’innovació de dones rurals”, que serà amb un màxim d’un guardó. Les candidatures a aquesta categoria seran proposades per un jurat. 

El termini per presentar les candidatures serà fins el 28 d’agost de 2018. Es pot accedir a més informació sobre la convocatòria i el procediment i formularis de sol·licitud a la web del Ministeri i a la seu electrònica.