AJUTS | 02/08/2018  Ruralcat

Oberta la convocatòria d’ajuts per a entitats que donin suport als programes escolars de fruites, hortalisses i llet

L’objectiu de les mesures educatives és reconectar els alumnes amb l’agricultura, donar a conèixer la cadena alimentària local, l’agricultura ecològica i la lluita contra el malbaratament d’aliments, i educar els menors en hàbits alimentaris saludables.

El Govern ha obert  el procediment de selecció de les persones i entitats que desenvoluparan mesures educatives d'acompanyament per donar suport al subministrament i distribució de fruites, hortalisses i llet, dins el marc dels Programes Escolars durant el primer trimestre del curs 2018/2019 i ha convocat els ajuts corresponents.

Entre les mesures previstes, pot haver activitats destinades a reconnectar els nens amb l'agricultura mitjançant visites a explotacions agràries, activitats orientades a educar els nens en altres hàbits alimentaris saludables i altres temes connexos com les cadenes alimentàries locals, l'agricultura ecològica, la producció sostenible o la lluita contra el malbaratament d'aliments.

Les persones o entitats que poden participar en el procés de selecció i l’ajut corresponent són fundacions, associacions i altres entitats públiques o privades que tinguin entre els seus objectius la promoció de la salut o la formació. Els interessats han de presentar la sol·licitud de participació del procés de selecció i de l'ajut corresponent tenint en compte els requisits que s'estableixen a l'apartat 7 de les bases reguladores. Les actuacions s'han d'executar des de l'inici del curs escolar 2018/2019 fins al 23 de desembre de 2018.

Les persones destinatàries d'aquests ajuts són l'alumnat que assisteix regularment a un centre educatiu autoritzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i que participi en els Programes Escolars durant el curs escolar en què es convoca l'ajut.

Pressupost: 190.741,89€ 

Data Límit: 15 dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el DOGC (publicació: 26/07/2018).

El més llegit

Jornades tècniques de l’11 al 17 de febrer

El DARP publica la fitxa tècnica “La tòfona, un recurs econòmic en creixement”

El proper 11 de febrer s’obren les inscripcions a 5 cursos de formació a distància