FORMACIÓ ONLINE | 09/03/2010  Ruralcat

'obre la preinscripció pel Curs nivell bàsic de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris

A partir del 9 de març i fins el proper dia 28 del mateix mes, ja et pots inscriure a la 20ª edició del curs, que s'impartirà a través de Ruralcat

 

Bàsic de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris

L'objectiu del curs, es el de donar resposta als professionals del sector agrari que vulguin aprendre a realitzar una pràctica fitosanitària correcta i obtenir el carnet de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris de nivell bàsic.
 
Durant el curs, cada alumne/a tindrà un/a tutor/a que farà el seu seguiment individual, i l'orientarà en el seu aprenentatge i li resoldrà els dubtes i dificultats que sorgeixin. El canal de comunicació amb el/la tutor/a serà el correu electrònic.
El curs, amb una durada de 25 hores, començarà el 20 d'abril i finalitzarà el 28 de maig
 

Com realitzar la preinscripció

ATENCIÓ: La preinscripció a aquest curs es farà mitjançant l'enviament d'un formulari per e-mail, si us plau llegeix les següents instruccions.
1.       Per preinscriure's als cursos, cal estar donat d’alta a RuralCat.
2.       A continuació has de descarregar el formulari de preinscripció en word que trobaràs a l'apartat Notícies de la Intranet, omplir les dades que se't demanen i enviar-lo per correu electrònic a l'adreça aecacon.dar@gencat.cat.