MILLORES 2012 | 19/06/2012  RuralCat

RuralCat millora l'apartat de Transferència Tecnològica

A RuralCat, només fent un clic, pots actualitzar la teva formació o accedir a la millor informació tècnica i professional. Coneixes el nou cercador de jornades i ponències del Pla Anual de Transferència Tecnològica? Saps que pots rebre a la teva bústia només informació especialitzada? Entra i posa al teu abast nous coneixements que podries aplicar al teu dia a dia.

 RuralCat és un portal pioner i en constant evolució que, entre altres serveis,  t'ofereix la millor informació actualitzada sobre formació i transferència tecnològica en l'àmbit agroalimentari i rural de Catalunya. Al renovat apartat de Transferència Tecnològica podràs trobar:

 
El Mapa de Jornades Previstes:
En aquest mapa pots localitzar el títol i lloc de realització de les properes Jornades Tècniques que es realitzen en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT).
 
Les Jornades Realitzades
En aquesta opció pots accedir al nou Cercador de Jornades i Ponències del PATT amb el qual podràs consultar les jornades realitzades en el marc del PATT. Aquest cercador et serà de gran utilitat a l’hora de trobar jornades associades a un sector concret, a un mes i/o a una edició determinada del PATT. A més, si la jornada consultada disposa de ponències associades, les pots veure i descarregar des de la mateixa pàgina.
 
El nou Cercador de Ponències 
El trobaràs a l’apartat Ponències del PATT de la secció “Documentació tècnica”. Selecciona, l'any, el mes o la temàtica que t'interessa per conèixer les ponències relacionades.
 
També aprofitem l’ocasió per recordar-te que pots fer ús dels següents serveis:
 
Preinscripció per a l'assistència a Jornades tècniques del PATT: des d’on pots preinscriure't a les jornades tècniques que desitgis i, posteriorment, rebre un correu electrònic que t'avisarà de la disponibilitat de les ponències associades a aquesta jornada.
 
El PATT a la teva bústia: et proporcionarà regularment i per correu electrònic el programa de les Jornades Tècniques del PATT dels sectors que més t'interessin.