INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA | 18/07/2012  RuralCat/DAAM

El DAAM publica les dades del SIGPAC a Dades Obertes de la Generalitat de Catalunya

El sistema d'informació geogràfica d'identificació de parcel·les agrícoles (SIGPAC) és un registre públic de caràcter administratiu que conté informació de les parcel·les, amb especial atenció a les susceptibles de beneficiar-se de les ajudes comunitàries de la PAC relacionades amb la superfície. Amb aquesta mesura, el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) pretén fomentar l'ús i la reutilització de la informació d'aquestes dades per part de terceres persones, empreses i organitzacions.

Imatge del web Dades obertes. Font: Generalitat de Catalunya

 Les dades del SIGPAC a Catalunya sempre han estat disponibles per a qualsevol persona que les sol·licités, però des d’avui estan penjades al web de la Generalitat de ‘Dades Obertes gencat’ i es poden descarregar directament. Aquestes dades inclouen el SIGPAC complert per a cada comarca de Catalunya, amb la informació de les parcel·les i recintes, inclòs el seu ús, superfície, pendent, etc.

Dades obertes gencat és el portal de la Generalitat de Catalunya, gestionat des de la Direcció General d’Atenció Ciutadana i Difusió, on estan publicades les dades de caràcter públic, amb l’objectiu de fomentar l’ús i la reutilització de la informació procedent de l’administració.

 Per accedir-hi només cal entrar al web de dades obertes i cercar per la paraula clau SIGPAC (1), o accedir a l’element destacat del SIGPAC (2).
 

Informació relacionada