AJUTS | 08/08/2012  RuralCat/DAAM

Comunicació prèvia a l'inici de les inversions per a la modernització de les explotacions agràries afectades per pedregades

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Acció Rural (DAAM) ha realitzat un comunicat previ a les publicació d'ajuts per a l'inici de les inversions per a la modernització de les explotacions agràries afectades per pedregars per ORDRE AAM/232/2012, de 19 de juliol ((DOGC núm. 6.187 - 2012.08.07). El termini per fer les sol·licituds és del 8 d'agost al 5 de novembre de 2012, ambdós inclosos.

A conseqüència de les pedregades que s'han produït aquests últims dies en diversos municipis de Catalunya amb la publicació del comunicat es pretén adoptar mesures per pal · liar els efectes d'aquestes pedregades que han tingut en les explotacions agràries afectades, així com assegurar la seva supervivència.


Una de les mesures principals que recull el comunicat donada la situació en què han quedat les explotacions afectades per la tempesta esmentada, és la de facilitar les inversions a realitzar en les diferents explotacions agràries, sense haver d'esperar a la publicació de la convocatòria de les ajudes per a la modernització de les explotacions agràries.