DESENVOLUPAMENT RURAL | 12/09/2018  Ruralcat

Un total de 215 alumnes de la Noguera i el Segrià Nord participaran en el projecte "Futurs Emprenedors Rurals"

FER és un projecte de cooperació que vol fomentar l’esperit emprenedor, la creativitat i la curiositat que genera el món rural entre l’alumnat de les escoles rurals per evitar el despoblament i afavorir la diversificació económica.

Logo del projecte FER

Logo del projecte FER

"Futurs Emprenedors Rurals (FER)" és un projecte de cooperació interterritorial multilingüe (català, aranès, espanyol, estonià i anglès) que té l'objectiu de fomentar l'esperit emprenedor entre l'alumnat de 5è curs d'Educació Primària de les escoles ubicades en territoris rurals i enfortir les relacions entre infants, emprenedors i territori.

El projecte FER està coordinat pel Consorci GAL Noguera - Segrià Nord impulsat conjuntament per altres Grups d’Acció Local de Catalunya i un GAL d'Estònia, inclòs en el projecte "Territori de Talent". FER està finançat per fons FEADER i pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Aquest curs hi participaran 31 escoles rurals de tot Catalunya, amb un total de 215 alumnes. Aquest nou curs escolar tornen a participar les mateixes escoles de l’anterior edició i s’hi han afegit l’escola Sol Ixent de Corbins i les escoles Àngel Guimerà i Vedruna de Balaguer.

El projecte té  la voluntat de fomentar habilitats emprenedores com la creativitat, l’autoconfiança, el pensament crític, la innovació i la motivació dels alumnes que hi participen. 

Totes les escoles del país poden inscriure’s a: www.futursemprenedors.cat.