PREVISIÓ AGENDA | 29/08/2012  RuralCat/DAAM

Jornades i activitats del PATT de setembre

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) té previst realitzar nou jornades tècniques el mes de setembre arreu del territori català. Aquestes activitats s'emmarquen en el Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) 2012.

Imatge del programa d'una jornada del mes de setembre. Font: DAAM.

 A més de la formació i les activitats continuades al llarg de tot l'any, mensualment hi ha programades diverses jornades específiques per a cada sector agroalimentari. Podeu trobar tota la informació sobre el programa anual a RuralCat i al web del DAAM.

Per facilitar el recordatori d'aquestes activitats puntuals us subministrem un llistat que recull les jornades i els seminaris que es duran a terme aquest mes. Dins la informació de cada activitat, també disposeu de la data concreta o aproximada de celebració i de les dades de contacte de la persona responsable de la seva organització, per si necessiteu més informació. 
 
Recordeu que les dates i el lloc de celebració de les jornades són susceptibles de modificació per part dels organitzadors. Per aquest motiu, i per tenir un coneixement més concret sobre cada activitat, us aconsellem que consulteu periòdicament l'apartat Agenda de RuralCat, on hi trobareu informació més detallada sobre les jornades, a més d'altres de noves que s'hagin programat amb posterioritat.