REG | 04/09/2012  RuralCat/DAAM

Visita tècnica a explotacions de les noves zones de reg del Segarra-Garrigues

Des de l'Oficina del Regant, en col·laboració amb l'Oficina Comarcal de la Noguera i Aigües Segarra Garrigues (ASG), s'ha organitzat una visita tècnica a dues parcel•les demostratives d'extensius a Tudela i a Vilanova de l'Aguda, que s'estan portant a terme des d'ASG i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) sobre el comportament agronòmic de diferents cultius en aquestes noves zones de reg. També s'ha visitat una explotació comercial d'hortícoles ecològiques situada a Vilanova de l'Aguda com a experiència pràctica i emprenedora en les noves zones de reg del Segarra-Garrigues.

 L’objectiu general plantejat en aquesta visita és mostrar als regants i futurs regants parcel•les ubicades en el marc del Segarra-Garrigues per transferir coneixements i experiències que permetin acompanyar el regant o futur regant en la transformació de la seva explotació. 

A aquesta jornada, que va tenir lloc el dia 12 de juliol, hi han assistit un total de 45 persones, amb una valoració molt bona i amb noves demandes per continuar transferint tecnologia i coneixements en les noves zones de regadiu del Segarra Garrigues.