VITICULTURA | 13/09/2012  RuralCat/DAAM

"Hotels amb D.O." promocionen els vins catalans

Un total de 15 hotels de Gran Luxe i cinc estrelles de la ciutat de Barcelona participaran en les diferents activitats al voltant del vi català, que formen part d'un esdeveniment ciutadà pioner que tindrà lloc del 17 al 23 de setembre. "Hotels amb D.O." neix fruit de la col·laboració entre el Gremi d'Hotels de Barcelona i l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI).

Imatge de la presentació de la campanya. Font: DAAM

 Durant aquesta setmana, s’organitzaran tastos de vins catalans amb denominació d'origen als espais més emblemàtics de cada hotel, on els participants descobriran els principis bàsics del tast i interessants consells pràctics. Així mateix, coneixeran les dotze D.O. catalanes i tastaran sis grans vins en l’ambient únic i exclusiu dels hotels de luxe de Barcelona.

Les persones que participin en aquesta iniciativa, que té un preu de 15 euros, rebran una invitació per assistir a la ‘Mostra de Vins i Caves de Catalunya’. Enguany, el certamen tindrà lloc a partir del 21 de setembre a l’Arc del Triomf, coincidint amb les Festes de la Mercè de Barcelona. Les places són limitades i la reserva s’ha de formalitzar a través de la pàgina web www.hotelsambdo.cat.

Els hotels que hi participen són Abac Restaurant & Hotel, Casa Fuster, Claris, Gran Hotel La Florida, Hotel Rey Juan Carlos I, Le Meridien Barcelona, Majestic Hotel & Spa Barcelona, Mandarin Oriental Barcelona, Miramar Barcelona, DO: Plaça Reial, Hilton Barcelona, Meliá Barcelona, Ohla Hotel, Omm y Pullman Barcelona Skipper.
 
L’esdeveniment ha estat impulsat pel Gremi d’Hotels de Barcelona i l’INCAVI, dependent del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya; i compta amb el suport i la col·laboració de l’Àrea d’Economia, Empresa i Ocupació  de l’Ajuntament de Barcelona i l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona.