PREMIS | 26/09/2018  Ruralcat

RuralCat anuncia les tres fotos guanyadores del concurs d’Instagram

El concurs, que s’ha celebrat durant els mesos de juliol i agost i ha comptat amb 670 fotos participants, ha premiat les tres millors imatges relacionades amb paisatges rural amb un lot de productes locals.

Una de les imatges guanyadores

Una de les imatges guanyadores

El concurs de fotos d’estiu que s’ha organitzat des de RuralCat a través d’Instagram amb el hashtag #ConcursRuralCat ha tingut un total de 670 fotos participants. Les imatges guanyadores corresponen a les autores Mercè Pararols (@mercepararols), Sara Boldú (@sabobovic) i Sonia Naches (@sonistko), que han estat premiades per la seva originalitat i qualitat.

La primera foto guanyadora és d’una abella polinitzant una flor de mongeta; la segona és una imatge aèria de la collita del préssec a Aitona (Lleida) mentre que la tercera mostra la vista panoràmica dels camps d’Aitona des de l’ermita de Sant Joan de Carratalà. Les tres guanyadores seran premiades amb un lot de productes catalans

                                                                  @mercepararols

@sabobovic

@sonistko

Amb aquest concurs, RuralCat ha volgut premiar la fidelitat dels seguidors del seu perfil d’Instagram (@ruralcat.gencat.cat) i fomentar la participació entre la comunitat.

Des de RuralCat es vol agrair la participació de tots els candidats, que han demostrat un gran nivell de professionalitat en cada una de les fotografies publicades.