TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA | 19/09/2012  RuralCat/DAAM

Tàrrega acull la primera jornada d'emprenedoria agroalimentària de Catalunya

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) organitza el proper 24 d'octubre, a l'Escola de Capacitació Agrària de Tàrrega, la primera jornada d'emprenedoria agroalimentària de Catalunya. Es tracta d'una trobada de tothom qui ha participat en les diferents edicions de les emprenedories organitzades pel DAAM i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya des de l'any 2006.

El programa de la jornada destaca la participació d’Enric Segarra, professor associat del Departament de Direcció d’Operacions i Innovació d’ESADE i Domènec Vila, director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries. També hi haurà una taula rodona amb les experiències pròpies d’alguns emprenedors en diferents sectors, com porcicultura, fructicultura, viverisme, vitivinicultura i cellerisme o olivicultura. A més es farà una exposició i degustació de productes agroalimentaris propis de les emprenedories.

En definitiva, la jornada pretén iniciar una xarxa entre tothom qui ha participat en les emprenedories i esdevenir un dia de contacte personal entre diferents sectors que permetrà compartir objectius i inquietuds comuns per fer avançar projectes i empreses.

La jornada és gratuïta, però us preguem que confirmeu la vostra assistència contactant amb l’Escola de Capacitació Agrària de Tàrrega: tel. 973 310 715 -  carles.pedros@gencat.cat.

Informació relacionada