FoodLab organitza la 1a Trobada global d'oportunitats internacionals i reptes en cooperació
La jornada tindrà lloc a Riudellots de la Selva (Girona), el 25 d'Octubre.
La 1a Trobada global d’oportunitats internacionals i reptes en cooperació comptarà amb la presencia d’experts internacionals i professionals dels negocis, dels clústers i de la transferència de tecnologia, precedents de França, Suècia, Itàlia, Grècia i Portugal, amb la presència especial de l’INIA Uruguay, referent internacional en agroindústria.
El FoodLab és un centre d’innovació en gastronomia industrial situat al terme municipal de Riudellots de la Selva, impulsat per l’Ajuntament de Riudellots de la Selva i el Consell Comarcal de la Selva, que vol convertir-se en un punt de trobada per a empreses gironines i d’arreu del territori català que tinguin relació amb el sector gastronòmic.
Programa preliminar
09:45 – 10:00 Registre i entrega de documentació
10:00 – 10:10 Benvinguda institucional
10:10 – 11:00 Clústers: generació de negoci
11:00 – 11:30 Presentació de projectes de clústering: Innosee, ICS and TEMA
11:30 – 11:50 Pausa - cafè
11:50 – 13:30 Sessions paral·leles:
A la Sala de reunions
11:50 – 12:15: Visió general dels clústers del coneixement
12:15 – 12:45: Desenvolupament de competències clau i harmonització d’estàndards educatius comuns en els clústers de recerca
12:45 – 13:15Demostració de la plataforma Innosee E-learning
13:15 – 13:30: Conclusions i cloenda
A la cuina auditori
11:50 – 12:15: Cooperativisme i internacionalització de territoris
12:15 – 12:45: Negocis mediambientals i reptes de la recerca
12:45 – 13:15: Cooperativisme, clusterització i internacionalització al sector mediambiental
13:15 – 13:30: Conclusions i cloenda
13:30 – 14:30 Presentació de productes i tecnologies de La Selva i Catalunya / Networking
El interessats es poden registrar per correu electrònic a foodlab@kimglobal.com amb la següent informació: Nom i cognom, Organització, Posició, Correu electrònic, Número de telèfon. També es poden fer consultes telefòniques al +34 93 266 71 38.