AJUTS | 17/10/2018  Ruralcat

Oberta la convocatòria per a projectes de valorització i transferència de resultats de recerca d’agrupacions en tecnologies emergents

La convocatòria té per finalitat accelerar la introducció al mercat de nous productes o processos disruptius o bé generar un benefici social significatiu.

La data límit per a participar a la convocatòria és el 5 de novembre de 2018.

La data límit per a participar a la convocatòria és el 5 de novembre de 2018.

La Secretaria d'Universitats i Recerca ha publicat la convocatòria per tal d’assignar a agrupacions en tecnologies emergents la realització de projectes concrets de valorització i transferència de resultats del coneixement de frontera o de la recerca en general. La finalitat és accelerar la introducció al mercat de nous productes o processos disruptius o bé generar un benefici social significatiu.

Poden optar a aquests ajuts les agrupacions en tecnologies emergents en els àmbits següents: cervell humà, dades massives en ciències de la vida, energia de fusió, grafè, indústria 4.0, internet de les coses, manufactures additives (3D), tecnologia de processadors de baix consum i tecnologies quàntiques.

La durada dels projectes és de fins a tres anys i el termini d’execució de les activitats finançades ha d’estar comprès entre l’1 de gener de 2018 i el 31 de desembre de 2022. Només són elegibles les despeses pagades entre l’1 de gener de 2018 i el 31 de desembre de 2023.

Els projectes estan cofinançats amb un 50% pel programa FEDER amb un pressupost total de 18 milions d’euros. La data límit per a participar a la convocatòria és el 5 de novembre de 2018.

El més llegit

Jornades tècniques en línia del 23 al 29 de novembre

Catalunya comptarà amb la seva Estratègia de la Bioeconomia

El proper 23 de novembre s’obren les inscripcions a nous cursos a distància