AJUTS | 17/10/2018  Ruralcat

Oberta la convocatòria per a projectes de valorització i transferència de resultats de recerca d’agrupacions en tecnologies emergents

La convocatòria té per finalitat accelerar la introducció al mercat de nous productes o processos disruptius o bé generar un benefici social significatiu.

La data límit per a participar a la convocatòria és el 5 de novembre de 2018.

La data límit per a participar a la convocatòria és el 5 de novembre de 2018.

La Secretaria d'Universitats i Recerca ha publicat la convocatòria per tal d’assignar a agrupacions en tecnologies emergents la realització de projectes concrets de valorització i transferència de resultats del coneixement de frontera o de la recerca en general. La finalitat és accelerar la introducció al mercat de nous productes o processos disruptius o bé generar un benefici social significatiu.

Poden optar a aquests ajuts les agrupacions en tecnologies emergents en els àmbits següents: cervell humà, dades massives en ciències de la vida, energia de fusió, grafè, indústria 4.0, internet de les coses, manufactures additives (3D), tecnologia de processadors de baix consum i tecnologies quàntiques.

La durada dels projectes és de fins a tres anys i el termini d’execució de les activitats finançades ha d’estar comprès entre l’1 de gener de 2018 i el 31 de desembre de 2022. Només són elegibles les despeses pagades entre l’1 de gener de 2018 i el 31 de desembre de 2023.

Els projectes estan cofinançats amb un 50% pel programa FEDER amb un pressupost total de 18 milions d’euros. La data límit per a participar a la convocatòria és el 5 de novembre de 2018.