NOVETATS 2012 | 24/10/2012  RuralCat

RuralCat estrena nova imatge de portada

El nou disseny reestructura els continguts i canvia capçaleres i titulars

logo RuralCat

RuralCat, el portal i la comunitat  virtual agroalimentària i del món rural, sempre en constat evolució per oferir un millor servei, ha canviat el disseny de la seva portada. D’aquesta manera l’usuari pot copsar i accedir a més informació des del principi.

A la nova versió del portal trobareu els següents canvis i millores: 

- Noves capçaleres

- Nova pàgina principal 

- Nou slider o visualitzador de notÍcies, situat a la part esquerra superior de la portada

- Nous títols de pàgines i seccions 

 

Altres novetats i millores al 2012

 

Aquestes novetats formen part d’un paquet de millores que l’equip de RuralCat va començar a principis d’any amb una remodelació integral del portal, que va continuar aquest estiu amb la renovació de l’apartat de "Transferència Tecnològica", on es poden consultar els mapes de jornades previstes i realitzades i un nou cercador de ponències del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT), a més d’accedir als serveis de "Preinscripció per a l'assistència a jornades tècniques del PATT" i "El PATT a la teva bústia".
 
A més, durant la campanya de reg 2012, també s’han introduït millores en “l’Eina de Recomanacions de Reg” perquè els usuaris puguin programar la recomanació a la seva parcel.la. Es van introduir variants pels casos de xarxa antipedra o encoixinat en cultius hortícoles, i es van afegir les opcions de cultiu de panís de cicle curt i d’ordi de cicle curt i el cicle llarg. Ara, també es permet fer els càlculs amb la pluviometria de la parcel.la i consultar els històrics de les recomanacions de reg de la mateixa parcel.la de tres anys enrere.
 

Segueix-nos també a les xarxes socials

 

D’altra banda, us recordem que podeu rebre el nostre butlletí setmanal, donant-vos d’alta mitjançant el vostre perfil d’usuari, i que també tenim molta presència a les xarxes socials Facebook i Twitter (@ruralcat).