NOVETATS 2012 | 05/11/2012  RuralCat/DAAM

El DAAM i quatre Col·egis d'Enginyers signen un conveni per col·laborar amb RuralCat

L'objectiu és dotar de contingut, revisar i actualitzar l'apartat "Suport a la Indústria Agroalimentària", que apareixerà properament al portal.

Imatge de la signatura del conveni. Font: DAAM

Imatge de la signatura del conveni. Font: DAAM

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) i quatre Col·legis d’Enginyers relacionats amb el sector agrari i forestal han signat un conveni de col·laboració per dotar de contingut, revisar i actualitzar l’apartat anomenat “Suport a la Indústria Agroalimentària”, que veurà la llum abans d’acabar l’any al portal Ruralcat. 

Aquesta eina es crea per recolzar i fomentar l’activitat industrial agroalimentària catalana, facilitant informació, assessorant el sector i donant resposta a les consultes sorgides. El nou apartat “Suport a la Indústria Agroalimentària” és una de les novetats i millores que el portal està incorporant al llarg del 2012.

Van signar el conveni Josep Maria Rofes, degà dels Col•legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya; Ramón Lletjós, president del Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Pèrits Agrícoles de Catalunya; Jordi Romà, degà-president del Col·legi i Associació d’Enginyers de Forests de Catalunya, i Josep Famadas, degà del Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Forestals de Catalunya. Per part del DAAM, actuant en exercici de la seva competència, va firmar el conveni  el director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Domènec Vila.