INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA | 26/10/2018  Ruralcat

El Laboratori Agroalimentari participa a la "6th International Feed Conference" de Bergen (Noruega)

El LAC ha presentat el pòster "LC-MS/MS method for the determination of mycotoxins in animal feed and raw materials" sobre l’avaluació de la innocuïtat dels pinsos.

La conferència es centra en la seguretat dels pinsos i la seva influència en la seguretat dels aliments

La conferència es centra en la seguretat dels pinsos i la seva influència en la seguretat dels aliments

El Laboratori Agroalimentari de Catalunya (LAC) participa aquests dies a la “6th International Feed Conference” que s'està celebrant a Bergen (Noruega) el 25 i 26 d'octubre amb la presentació del pòster "LC-MS/MS method for the determination of mycotoxins in animal feed and raw materials".

L'avaluació de la innocuïtat dels pinsos inclou els contaminants ambientals indesitjables i els antibiòtics prohibits, que requereixen pel seu anàlisi de tècniques sensibles i específiques. En aquest context resulta significativa l'aportació del Laboratori Agroalimentari amb el mètode de determinació de micotoxines que actualment està inclòs en el seu abast d'acreditació de la Norma ISO 17025.

La conferència es centra en la seguretat dels pinsos i la seva influència en la seguretat dels aliments, així com en aspectes relacionats amb benestar animal i protecció del medi ambient. També es tractaran temes relacionats amb l'autenticitat dels ingredients dels pinsos i l'avaluació de riscos de les noves matèries primeres que es van introduint.

La conferència és un punt de trobada d'investigadors, organitzacions públiques, indústries i organitzacions no governamentals per a reflexionar i debatre sobre reptes actuals i futurs de l'alimentació animal.

 

Informació relacionada