SANITAT VEGETAL | 06/11/2018  Ruralcat

Butlletins d’informació fitosanitària per al mes de novembre

RuralCat us ofereix la possibilitat de consultar els butlletins d’avisos fitosanitaris que mensualment elabora el Servei de Sanitat Vegetal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Aquesta informació ens presenta tractaments i mesures específiques per a diferents tipus de cultius, agrupats en quatre butlletins:

Cultius llenyosos: Aquest mes destaca: fruita dolça (pomera), fruita seca (avellaner, ametller i noguer), cítrics, olivera i vinya.
Cultius hortícoles: Aquest mes destaca: carxofa, col i coliflor, enciam, tomàquet, ceba, porro i calçot, fava, api, julivert, carbassó i maduixa.
Cultius d’espais verds: Aquest mes destaca: forestals (pi), parcs i jardins (castanyer d’Índies, palmera, rosàcies, xiprers, ornamentals, fruiters i arbustos ornamentals).
Cultius extensius: Aquest mes destaca: arròs, cereals, colza, ordi, panís i alfals. 

El Servei de Sanitat Vegetal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació elabora mensualment aquesta informació a partir del seguiment de les plagues i malalties i de l’experimentació de camp. Si teniu algun dubte o voleu més informació podeu consultar a l’Oficina de Sanitat Vegetal.

Recordeu que les estacions i subestacions d'avisos fitosanitaris de Catalunya també emeten avisos puntuals i que podeu consultar els últims al portal de RuralCat.

Si voleu estar informats de manera més immediata podeu demanar el Servei d’ avisos fitosanitaris per SMS i correu electrònic o seguir-nos a Facebook i Twitter (@ruralcat).

 

Forestal Catalana posa en marxa el primer camp de pi pinyer de l’estat a Torreferrussa

Es convoca el Premi al millor jove artesà alimentari innovador de 2019

Arriba una nova edició dels Matins d’Innovació dedicada a la reducció de l’ús d’antibiòtics en porcí