El Programa INTER2000 presenta el circuit d'assaigs d'aptitud pel 2013
La participació en aquests exercicis és una eina indispensable per als laboratoris per assegurar la qualitat dels seus resultats i demostrar la seva competència tècnica
Portada del programa. Font: DAAM
El Programa INTER2000 és el circuit d’assaigs d’aptitud dirigit als laboratoris del sector agroalimentari organitzat des del Laboratori Agroalimentari, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM).
La participació en aquests exercicis és una eina indispensable per als laboratoris per assegurar la qualitat dels seus resultats i demostrar la seva competència tècnica, a més d’ésser un requisit normatiu per als laboratoris que s’acrediten segons la Norma UNE-EN ISO/IEC 17025:2005 "Requisits generals relatius a la competència dels laboratoris d’assaig i calibratge".
- Microbiologia (formatge, ou, plats preparats, salsa, superfícies, aigua de consum i recreativa, legionel.la)
- Química: Aigües (consum/residuals)
- Química: Olis (oli d’oliva verge, oli d’oliva, oli vegetal i de fregidora)
- Química: Carnis (producte carni cuit, plat preparat carni, producte carni curat)
- Química: Alimentació (formatge, vi, producte rebosteria, most i producte de pesca)
- Química: Agraris (sòl i material vegetal)