Alumnes de l'ECA d'Alfarràs participen en el projecte Copchavet
Els alumnes han après com es produeixen les ostres i els musclos a la zona de Sète, on es concentra el 90% de la producció de tot el Mediterrani i el 10% de la de França
Fotografia en la que es pot veure els alumnes de l'ECA d'Alfarràs que han participat. Font: DAAM
Dos alumnes de l’ECA d’Alfarràs han participat en el projecte europeu Copchavet, del 26 al 30 de novembre, a Sète (França). El cultiu de musclos i ostres en aquesta zona representa un pas més en la producció agrària. La nova denominació, més que ecològica, seria “producció natural”, ja que aquests animals no són alimentats amb pinso, sinó que senzillament han de viure en unes condicions de medi ambient sense contaminació amb una aigua d’excel·lent qualitat. La llacuna de Thau (a Sète) proporciona en aquell ambient privilegiat tot allò que li cal a l’animal per desenvolupar-se, i en un any arriba a la maduresa. El mateix animal a l’Atlàntic requeriria tres anys per arribar-hi.