DO CATALANES | 18/12/2012  RuralCat

Els Premis Cartavi distingeixen 14 restaurants catalans

L'Associació Vinícola Catalana organitza anualment aquests premis per distingir els restaurants que realitzen dia a dia una promoció dels vins emparats en qualsevol de les Denominacions d'Origen (DO) catalanes

vi

Aquests premis han estat oberts a tothom a través d’una pàgina web que va permetre realitzar la proposta d’un restaurant per part del públic fins al 30 de setembre.  Aquesta proposta i posterior votació dels restaurants ha estat molt influent per escollir els restaurants finalistes.  

Entre tots els 1.300 vots i els 434 restaurants proposats on line, un jurat acreditat ha escollit els guanyadors dels Premis CARTAVÍ 2012. En total 14 restaurants: Dos Cielos, Topik, Fastvínic, Els Casals, Can Jubany, Kan Bakus, Les Cols, Mas Romeu, Can Boix de Peramola, Estel de la Mercè, Hotel Sant Vicenç, Can Bosch, Hotel Hostal Esport i La Farmàcia. El fundador del portal gastronòmic 7 Caníbals, Pau Albornà, ha rebut el premi especial del jurat a títol pòstum.
 

Novetats d’aquesta edició 

 

Durant els anteriors anys es premiava els restaurants que disposaven a les seves cartes d’una major presència de vins catalans. A  partir d’aquesta edició s’ha tingut més en compte  tots aquells restaurants que hagin demostrat una major sensibilització vers els vins catalans i ho hagin sabut transmetre al consumidor.

 
Cartavi 2012 ha comptat amb  la col•laboració de l’INCAVI, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), l’Associació Catalana de Sumillers, i de les onze DO catalanes.
 
 

Informació relacionada