El panís, l'ús del nitrogen als cereals i els derivats del raïm, eixos de la investigació d'Agrotecnio
El director del nou centre de recerca de la UdL i l'IRTA serà Paul Christou, referent mundial en biotecnologia vegetal, professor universitari i investigador d'ICREA
Font: DAAM
El Patronat de la Fundació Centre UdL-IRTA ha pres la decisió de realitzar un canvi en els estatuts per tal de donar el tret de sortida a la posta en marxa del Centre Agrotecnio. El president és el rector de la Universitat de Lleida (UdL), Roberto Fernández, i el vicepresident, el director general de l'Institut de Recerca en Tecnologia Alimentària (IRTA) del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi natural, Josep Maria Monfort.
Agrotecnio dirigirà els seus esforços en el desenvolupament de tres grans projectes d'un gran valor afegit científic i social: Productes i ingredients industrials i nutricionals en base al panís, l'optimització de l'ús del nitrogen en el conreu de cereals en l'agricultura mediterrània i en productes derivats del raïm nous i saludables.