TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA | 03/12/2006  Ruralcat

Full tècnic sobre el pèsol proteaginós de primavera

L'Àrea de Conreus Extensius de l'IRTA ¿ Mas Badia ha elaborat un full informatiu on presenta els resultats obtinguts en els assaigs comparatius de varietats de pèsol proteaginós de primavera realitzats a la Tallada d'Empordà.

Camp de pèsol proteaginós de primavera a la Tallada d'Empordà. Foto: IRTA

Camp de pèsol proteaginós de primavera a la Tallada d'Empordà. Foto: IRTA

Entre les varietats que s'han assajat un mínim de tres anys, cal destacar per seu comportament productiu HARDY, IDEAL, entre altres. El continguts del full informatiu estan dividits en tres apartats:

  • Resultats de les noves varietats de pèsol proteaginós de primavera per a gra.


  • Característiques agronòmiques de les varietats de pèsol proteaginós de primavera.


  • Aspectes a considerar en l'elecció de les varietats de pèsol proteaginós.

El full també inclou les dades de contacte del Servei d'assessorament, que es pot realitzar per telèfon o correu electrònic amb Joan Serra i Gironella.