TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA | 08/01/2013  RuralCat/DAAM

Jornades i activitats del PATT de gener

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural té previst realitzar 5 jornades tècniques durant el mes de gener arreu del territori català

Imatge del programa d'una jornada del mes de gener. Font: DAAM.

 A més de la formació i les activitats continuades al llarg de tot l'any, mensualment hi ha programades diverses jornades específiques per a cada sector agroalimentari.

Per facilitar el recordatori de les activitats mensuals us subministrem un llistat que recull les jornades i els seminaris que es duran a terme al gener. Dins la informació de cada activitat, també disposeu de la data concreta o aproximada de celebració i de les dades de contacte de la persona responsable de la seva organització, per si necessiteu més informació. 
 
Recordeu que les dates i el lloc de celebració de les jornades són susceptibles de modificació per part dels organitzadors. Per aquest motiu, i per tenir un coneixement més concret sobre cada activitat, us aconsellem que consulteu periòdicament l'apartat Agenda de RuralCat, on hi trobareu informació més detallada sobre les jornades, a més d'altres de noves que s'hagin programat amb posterioritat.