CONCURS | 12/12/2018  Ruralcat

RuralCat llança un concurs de fotos de gastronomia de Nadal a Instagram

El concurs, que començarà el proper 17 de desembre i s’allargarà fins el 13 de gener, premiarà la millor imatge publicada a la xarxa social amb un lot de productes locals gurmet elaborats amb tòfona negra.

El concurs premiarà la millor imatge relacionada amb la cuina de Nadal

El concurs premiarà la millor imatge relacionada amb la cuina de Nadal

RuralCat torna a llançar un concurs a Instagram, en aquesta ocasió dedicat a la temàtica de l’alimentació i la gastronomia relacionada amb el Nadal. El concurs començarà el 17 de desembre de 2018 i finalitzarà el 13 de gener de 2019. 

Els participants que vulguin participar han de compartir al seu perfil públic d’Instagram una o diverses fotografies relacionades amb els menjars i la gastronomia de Nadal i els preparatius dels aliments a la cuina o a taula, que facin especial èmfasi en el producte típic i/o de proximitatamb el hashtag #NadalATaula i etiquetant @ruralcat.gencat.cat a la foto. A més, els participants hauran de ser seguidors de RuralCat a Instagram.

Un jurat de RuralCat serà l’encarregat d’escollir la imatge guanyadora, tot valorant-ne la seva originalitat i la qualitat, sempre que s’ajusti a la temàtica establerta. El guanyador o guanyadora rebrà, com a premi, un lot de productes locals gurmet elaborats amb tòfona negra d'un dels candidats als premis PITA 2018

Amb aquest concurs, RuralCat vol premiar la fidelitat dels seguidors del seu perfil d’Instagram i fomentar la participació entre la comunitat, que ja arriba als prop de 1.500 seguidors.

El jurat donarà a conèixer el nom del premiat o premiada en un termini de 15 dies laborables següents a la finalització de la promoció.

Us animem a tots i a totes a participar i, molta sort!