FORMACIÓ A DISTÀNCIA | 31/12/2018  Ruralcat

El proper 8 de gener s’obren les inscripcions a 8 cursos de formació a distància

El proper dimarts s’obriran les inscripcions a nous cursos a distància que ofereix el Servei de Formació Agrària a través del portal RuralCat. El període d’inscripció finalitzarà el 16 de gener.

Per inscriure's cal estar donat d'alta com a usuari de RuralCat

Per inscriure's cal estar donat d'alta com a usuari de RuralCat

Els cursos que s’ofereixen són:

Internacionalització 

El bloc d’Internacionalització conforma un paquet de formació que dóna els coneixements bàsics i indispensables per tal que un empresari agrari s’iniciï en el món de la internacionalització i exportació dels productes agraris. 

Dates: del 29/01/2019 al 08/03/2019
Durada: 24h
Cost de la inscripció: 32€

Curs d'Iniciació al Full de càlcul 

Aquest curs introdueix a l'alumne en el funcionament del full de càlcul i valorar les seves aplicacions pràctiques.

Dates: del 29/01/2019 al 01/03/2019
Durada: 20h
Cost de la inscripció: 32€

Bàsic de seguretat i prevenció de riscos laborals en l'explotació agrària 

El curs dóna unes nocions bàsiques sobre la seguretat i la prevenció de riscos laborals en una empresa agrària. És una porta d'entrada al món de la prevenció i a la possibilitat d'aplicar conceptes de prevenció en la pràctica diària. 

Dates: del 29/01/2019 al 08/03/2019
Durada: 30h
Cost de la inscripció: 32€

Recursos per a la gestió empresarial 

Aquest curs dóna una visió, reduïda i condensada de diversos temes que són convenients que conegui tot empresari i d'altres d'actualitat que envolten l'esdevenir diari d'una empresa. Aquest temes s'amplien amb la visita de diferents pàgines a Internet relacionades amb qüestions d'interès.

Els continguts d'aquest curs poden ser d'utilitat per qualsevol persona que vulgui conèixer l'entorn de l'empresa agrària, per estudiants d'agricultura i ciències afins o per professionals ja establerts en el sector agrari que volen actualitzar els seus coneixements.

Dates: del 29/01/2019 al 08/03/2019
Durada: 21h
Cost de la inscripció: 32€

El taller 

Aquest és un curs obert a tothom però està especialment adreçat als alumnes que segueixen un itinerari formatiu dins del procés d'incorporació a l'empresa agrària.

Dates: del 29/01/2019 al 22/03/2019
Durada: 39h
Cost de la inscripció: 54€

Fonaments zootècnics I 

Aquest és un curs obert però està especialment adreçat als alumnes que estan seguint un itinerari formatiu dins del procés d'incorporació a l'empresa agrària.

Dates: del 29/01/2019 al 22/03/2019
Durada: 42h
Cost de la inscripció: 54€

Curs de benestar animal en explotacions porcines 

Aquest curs ofereix la formació general i específica sobre benestar animal als productors i ramaders de porcí, que permet, alhora, obtenir l'acreditació que exigeix la normativa vigent. 

Al finalitzar el curs es farà una sessió presencial de caràcter obligatori, en la qual es duran a terme una explicació de casos pràctics i l'examen final.

Dates: del 29/01/2019 al 08/03/2019
Durada: 20h
Cost de la inscripció: 52€

Curs de manipulador i aplicador de biocides d'ús ramader 

Aquest curs ofereix una formació específica sobre l'ús i la manipulació de productes biocides d'ús ramader. S'adreça als/les ramaders/res que manipulin i/o facin tractaments en la pròpia explotació i emprin productes biocides d'ús ramader autoritzats per al seu ús per personal professional i al personal auxiliar que realitzi aquestes mateixes activitats. Permet acreditar la seva formació, amb el certificat de superació del curs específic, d'acord normativa vigent (ORDRE AAM/329/2014, de 27 d'octubre.

Els estudiants comptaran amb un/a tutor/a que els acompanyarà i farà el seguiment durant tot el seu aprenentatge. Les comunicacions es faran preferentment per correu electrònic. Al finalitzar el curs es farà de forma presencial l'examen final.

Dates: del 29/01/2019 al 22/02/2019
Durada: 13h
Cost de la inscripció: 52€

Com pots sol·licitar el curs?

Per inscriure's cal estar donat d'alta com a usuari de RuralCat. Si encara no n'ets membre pots fer-ho, omplint un senzill formulari. L'alta és totalment gratuïta. Un cop t'hi hagis donat d'alta com a usuari a Ruralcat, hauràs de seguir aquestes indicacions per sol·licitar el curs:

-Entra a la teva àrea de membre i comprova que, a la teva fitxa, has introduït correctament totes les dades que es sol·liciten. Ho post fer des del menú "El meu perfil/Les meves dades/Canvi de dades personals" (pestanya “Dades addicionals de RuralCat”). Si falta alguna dada, introdueix-la i, a continuació, prem el botó "Guardar".

-Una vegada hagis comprovat la teva fitxa, obre el menú "Formació/Cursos a distància". 

-Cerca el curs al qual et vols inscriure. Comprova que la inscripció està oberta. 

-En el text del camp "Inscripció" diu "Inscriu-t’hi". Fes clic sobre "Inscriu-t’hi" per tal de realitzar la inscripció. A continuació, apareixerà un missatge indicant que t'hi has inscrit.

-Rebràs un correu electrònic al teu compte personal i al de RuralCat per indicar-te com has de finalitzar la matriculació.