AGENDA | 11/01/2019  Ruralcat

Les principals fires i salons del sector agroalimentari i rural al món durant el 2019

RuralCat us ofereix un llistat cronològic dels esdeveniments i fires internacionals més destacats del sector agroalimentari, marítim i rural d’arreu del món.

A més, a l'apartat Agenda de RuralCat es pot consultar tota la informació actualitzada de les fires, jornades i actes que es duen a terme. També es recomana confirmar les dades amb l'organitzador perquè sempre pot haver alguna modificació.

Gener

Winter Fancy Food, del 13 al 15 de gener, San Francisco (Estats Units)

El major espectacle d'especialitats alimentàries i begudes a la costa oest nordamericana.

Grune Woche 2019 Berlín: Setmana Verda Internacional Berlín, del 18 al 27 de gener, Berlín (Alemanya)

Exposició única en la seva classe internacional per a l'alimentació, l'agricultura i l'horticultura, sent  un dels principals esdeveniments d'aquest tipus que se celebren a Alemanya.

Sirha, del 26 al 30 de gener, Lió (França)

La cita mundial de la restauració i l'hosteleria.

ISM, del 27 a 30 de gener, Colònia (Alemanya)

Fira especialtzada en dolços i snacs.

Saló Millésime Bio, del 28 al 30 de gener, Montpellier (França)

Fira especialitzada en els productors i venedors de vi ecològic.

Febrer

Fruit Logistica, del 6 al 8 de febrer, Berlín (Alemanya)

FRUIT LOGISTICA inclou totes àrees de negoci i participants del mercat dels productes frescos proporcionant una visió completa de totes les novetats, productes i serveis en tot el procés.

Prodexpo, de l’11 al 15 de febrer, Moscou (Rússia)

PRODEXPO és la major exposició especialitzada anual a Rússia i Europa de l'Est. Durant més de 20 anys, ha determinat el desenvolupament de la indústria alimentària nacional.

World AG Expo 2019 Tulare: Firaa internacional d'agricultura California, del 12 al 14 de febrer, Tulare (Califòrnia- EUA)

World AG Expo 2019 Tulare serà l'exposició agrícola més gran del món, d'aquí que en ella es citen les millors empreses, professionals i especialistes relacionats amb el sector.

Biofach, Fira Agricultura Ecològica-Orgànica, del 13 al 16 de febrer, Nuremberg (Alemanya)

L'oportunitat perfecta per a professionals visitants de trobar productors orgànics del mercat orgànic i inspirar-se en les últimes tendències del sector.

Gulfood, del 17 al 21 de febrer, Dubai (Emirat Àrabs)

La fira mundial d'aliments i begudes més gran del món amb 98.000 visitants i 5.000 expositors a l'única fira de productes alimentaris realment global.

Març

Expo Antad & Alimentaria, del 5 al 7 de maig, Guadalajara (Mèxic)

Una de les exposicions internacionals més grans de la indústria de l’alimentació.

Foodex Japan, del 5 al 8 de març, Tòquio (Japó)

Esdeveniment de menjars i begudes, el tercer en el món en la seva classe, així com el primer a Àsia i a la Conca del Pacífic.

Prowein, del 17 al 19 de març, Düsseldorf (Alemanya)

Fira Internacional de Vins i Begudes Alcohòliques, és l'esdeveniment nº1 en el món i el lloc de trobada anual dels experts i les marques més importants.

Alimentation, del 30 de març al 7 d’abril, Brussel·les (Bèlgica)

Amb 250 expositors distribuïts en 35.000 m², l'exposició d'aliments és la fira de Bèlgica. 

Abril

India International Dairy Expo, del 3 al 5 d’abril, Bombai (Índia)

187 expositors, inclosos el 23% d'estrangers, van exhibir els seus productes i tecnologies durant els tres dies fira. 

LIOOC 2019, LONDON Oli d'Oliva Internacional, del 12 al 14 d'abril, Londres 

Certamen competitiu dedicat a l’oli més gran del món.

Agrishow 2019 Sao Paulo. Fira Internacional de Tecnologia Agrícola, del 29 d’abril al 3 de maig, Sao Paulo (Brasil)

Fira amb les últimes novetats i innovacions relacionades amb el sector, ja que comptarà amb la presència de les millors empreses i professionals del mateix.

Maig

Seafood Expo Global, del 7 al 9 de maig, Brussel·les (Bèlgica)

Fira per promocionar i vendre els seus productes del mar, processar equips i serveis als principals compradors de tot el món.

Prowine Asia, del 7 al 10 de maig, Hong Kong (Xina)

L'edició de Hong Kong de ProWine Àsia aporta a World of Wines el principal centre comercial del sud-est asiàtic. Com a fira líder de la seva classe a la regió, ProWine Àsia ofereix als productors mundials una porta d'expansió empresarial internacional cap a Àsia. 

Sial Xina, del 14 al 16 de maig, Shanghai (Xina)

La major exposició d'aliments alimentaris més gran d'Àsia i la tercera exposició mundial d'aliments centrada en promoure negocis d'importació i exportació. 

London Wine, del 20 al 22 de maig, Londres (Anglaterra)

L’edició d’enguany inclou més de 14.000 vins procedents de 32 països, degustacions innovadores, classes magistrals crítiques i una sèrie de característiques destacades, l'espectacle és una destinació ineludible per a qualsevol persona de la indústria. 

Juny

SkogsElmia Suecia 2019, del 6 al 8 de juny, Jönköping (Suècia)

Principal fira forestal nòrdica amb un enfocament en la propietat forestal. SkogsElmia acull expositors de productes i serveis per a tota la cadena des de llavors fins a serradores.

Summer Fancy Food, del 23 al 25 de juny, Nova York (Estats Units)

The Summer Fancy Food Show és l'esdeveniment especialitzat en la indústria alimentària més important d'Amèrica del Nord, i el principal aparador per a la innovació en la indústria. 

Setembre

Salon du Vegetal, del 10 al 12 de de setembre, Nantes (França)

La fira comercial més gran de França dedicada al món de les plantes, els jardins i la natura a la ciutat. Agrupa més de 600 expositors i marques i 10.000 professionals durant 3 dies.

Polagra Food, del 30 de de setembre al 3 d’octubre, Poznan (Polònia)

Cada any, l'esdeveniment és visitat per diverses desenes de mil professionals de negocis alimentaris que arriben a Poznań del món sencer a la recerca dels últims productes, inspiració i, sobretot, que busquen contractes duradors. 

Octubre

HiFiTStec Japan, del 2 al 4 d’octubre, Tòquio (Japó)

Ingredients per a la salut (Hi) / Ingredients alimentaris per Taste (FiT) / Seguretat i tecnologia (S-tec), aquesta és la fira comercial d'ingredients més gran d'Àsia.

Anuga Food Tec, del 5 al 9 d’octubre, Colònia (Alemanya)

La fira comercial més gran del món és el punt de trobada de la indústria més important, amb 7.405 expositors i prop de 165.000 visitants.

Novembre

Hong Kong Int. Wines & Spirits, del 7 al 9 de novembre, Hong Kong (Xina)

Fira dedicada a la indústria del vi i les begudes espirituoses.

Agritechnica 2019 Hannover: Fira la indústria tècnica agrícola, del 10 al 16 de novembre, Hannover (Alemanya)

A la fira mundial líder en tecnologia agrícola, totes les empreses líders de la indústria presenten les seves innovacions i innovacions. AGRITECHNICA és l'aparador de la indústria mundial d'enginyeria agrària i un fòrum per al futur de la producció vegetal.

Foodex Saudí, de l’11 al 14 de novembre, Jeddah (Aràbia Saudita)

Foodex Saudi és la principal exposició de comerç internacional de l'Aràbia Saudita, dedicada al 100% a la indústria alimentària. Els compradors saudius professionals de la indústria de distribució, venda, fabricació i hostaleria de masses tindran l'oportunitat de vendre productes procedents de més de 51 països, i comerciar amb expositors que mostrin una àmplia gamma d'oferta mundial de productes i solucions d'aliments i begudes.

Interpom-Primeur, del 25 al 27 de novembre, Kortrijk (Bèlgica)

La fira més especialitzada del sector de la patata i la verdura a Europa on està representada tota la cadena: des del cultiu, fins a la transformació i comercialització. INTERPOM PRIMEURS ofereix una gamma completa de productes i serveis per a tots els professionals del sector de la patata i l'hortalissa.

Desembre

Bulk Wine Exhibition, del 2 al 3 de desembre, Àmsterdam (Holanda)

La major fira dedicada al negoci del vi a granel que reuneix, en dos dies, el 75% del vi a granel que s'exporta a nivell mundial.

 

Informació relacionada