INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA | 16/01/2019  Ruralcat

El Laboratori Agroalimentari col·labora amb el Centre de Recerca en Sanitat Animal (CReSA)

El LAC i CReSA han realitzat el serotipat de soques de Salmonella de diferents estudis per determinar la importància de les aus com a reservoris de Campylobacter i Salmonella i la transmissió d’aquests bacteris al medi ambient.

Instal·lacions del Laboratori Agroalimentari

Instal·lacions del Laboratori Agroalimentari

El Laboratori Agroalimentari ha col·laborat amb el Centre de Recerca en Sanitat Animal (CReSA) realitzant el serotipat de soques de Salmonella de diferents estudis amb l’objectiu de determinar la importància de les aus com a reservoris de Campylobacter i Salmonella i la transmissió d’aquests bacteris al medi ambient, amb implicacions per a la salut pública.

Dos d’aquests estudis s’han publicat com articles en revistes científiques i un altre es va presentar com a pòster en el 1er Congrés d’ornitologia de les Terres de Parla Catalana realitzat a Barcelona durant el mes d’octubre de 2018.

El Laboratori Agroalimentari està acreditat per la determinació del Serotipat de Salmonella spp d’acord a la ISO/TR 6579-3:2014 des de l’11 d’octubre de 2018, després d’haver superat amb èxit l’última auditoria de revaluació realitzada aquest passat 2018.

 

L’Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes estrena nou disseny

El CTFC publica una Guia per orientar les explotacions agràries a fer inversions en biomassa

Es presenta la nova fitxa sobre l’eficiència en l’aplicació de dejeccions ramaderes