FRUITA 10 | 29/03/2010  DAR/Prodeca

El primer Congrés Internacional de fruita dolça de Catalunya es celebrarà al maig

El Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), a través de Promotora d'Exportacions Catalanes (Prodeca), organitza Fruita 10, el 1er Congrés Internacional de la fruita dolça de Catalunya, els dies 6 i 7 de maig, al Palau de Congressos de Lleida. La data límit d'inscripció és el 30 d'abril.

nectarines cont

 

Fruita 10 és un congrés de fruita que vol donar a conèixer i afrontar amb èxit els reptes en comerç i consum de fruita els anys vinents. La trobada serà un espai d’intercanvi comercial per a l’establiment de contactes amb operadors de nous mercats per a les produccions de Catalunya.

Durant el congrés, experts en comerç internacional i en anàlisi de mercats parlaran de com orientar la nostra fruita al gust del consumidor de diferents països d’Orient Mitjà i d’Àsia.
El 7 de maig, dins el marc de Fruita 10, es celebrarà la 4a Trobada Internacional d’Operadors de Fruita. Aràbia Saudita, Emirats Àrabs Units, Índia, Rússia i Xina centraran les trobades empresarials entre productors, comercialitzadors de fruita i operadors internacionals, en un ambient propici per als negocis.

Preus de les diferents inscripcions

El preu varia en funció de les tres possibles combinacions:
Congrés                                                                                          150 euros + IVA
4a Trobada (només per a empreses catalanes)                             600 euros + IVA
Congrés + 4a Trobada (només per a empreses catalanes)           700 euros + IVA
S’aplicarà un 50 per cent de descompte a partir del primer inscrit de la mateixa empresa.
L’empresa es considerarà admesa una vegada hagi enviat la sol·licitud de participació, dins el termini establert, i hagi abonat el 100 per cent del cost de participació.
Una vegada admesa, si l’empresa renuncia a la seva participació perdrà el 100 per cent del que hagi abonat. Prodeca es reserva el dret de valorar les raons presentades per l’empresa per anul·lar-ne la participació i retornar un percentatge de l'import abonat.
Per a la inscripció o bé qualsevol aclariment respecte de la participació en aquest congrés, us podeu adreçar a:
Montserrat Costafreda i Quesada
Prodeca Lleida
C/Anselm Clavé, 2, 2on, 2a (entrada per la Cambra de Comerç)
Telèfons 973 247 109 i 607 073 089
mcostafreda@gencat.cat